Onderdeel van Vinilux Catering

Babyborrel Traiteur

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Organiseert u zelf een babyborrel? Wij zijn uw traiteur!

Wanneer u zelf een babyborrel voor uw pasgeboren kindje aan het organiseren bent, denkt u er vast aan dat u graag ook met uw gasten wilt praten. Door de catering uit te besteden aan een traiteur kunt u gezellig tijd besteden aan uw gasten en uw baby met trots showen.
Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes tijdens het feest. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Bekijk de Buffetten

Wat is een babyborrel?

Een baby borrel is de ideale gelegenheid om de baby en ouders te feliciteren. Een leuk feestje waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten om samen met de ouders te praten over de geboorte van het nieuwste gezinslid.
Een groots feest waarbij u uw gasten ontvangt en waar iedereen kan genieten van elkaars gezelligheid, een heerlijk hapje en drankje verzorgd door de juiste traiteur.
Bekijk de Buffetten

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Wanneer een babyborrel in te plannen?

Een mooi feest voor de nieuwe baby is het beste te organiseren rond een maand na de geboorte. Dan is de baby gewend aan de buitenwereld en heeft hij of zij genoeg weerstand om zijn of haar eerste feest bij te wonen.
Op de dag zelf is de aanvang rond 14:00 uur een mooie tijd voor de start van een babyborrel. De borrel en gezelligheid duurt dan tot een uur of 17:00.

Wat regelen wij als traiteur?

Wij leveren de service, hapjes en drankjes. Bijvoorbeeld heerlijke borrelhapjes of een volledig gezond menu, want gezondheid staat voorop bij de babyborrel.

Bekijk de Buffetten

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Een babyborrel is een evenement dat vaak een maand na de geboorte van de baby wordt gehouden. De baby is dan al redelijk  gewend aan de buitenwereld en kan dan al wat bezoek ontvangen samen met papa en mama. Dit evenement is ervoor om dichte familie en vrienden kennis te laten maken met het pasgeboren kind. Bij een borrel horen er natuurlijk ook hapjes om de buiken te vullen van alle gasten die hun tijd hebben genomen om even langs te komen. Wij nemen dat graag uit uw handen en verzorgen de catering met veel liefde. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van hapjes, gerechten en buffetten en dat bieden wij altijd weer van hoge kwaliteit. Wij maken graag uw babyborrel compleet met de lekkerste hapjes, speciaal voor u.

U heeft de keuze om diverse borrelhapjes te serveren op uw babyborrel. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties