Berchem

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Een zalige catering bij u op locatie? Vinilux Catering is dé Italiaanse Traiteur van België en verzorgt graag de beste hapjes bij u thuis of op kantoor in Berchem. Een Italiaanse catering aan huis, koude en warme hapjes, verse salades tot walking dinner. Wij zijn de traiteur voor thuis en op kantoor.
Bekijk de 5 voordelen van Italiaanse Traiteur.be

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Walking dinner Berchem

Een walking dinner voor uw gasten in Berchem? Als traiteur bieden wij u graag de mogelijkheid om uw buffet te presenteren als walking dinner. Een walking dinner is een steeds vaker voorkomende vorm van catering. Het is een originele en sociale aangelegenheid. Een walking dinner is een andere vorm dan een buffet. Een buffet staat klaar op 1 vaste locatie, vaak aan de randen of in het midden van een evenementenlocatie. Met een walking dinner wordt het buffet als het ware uitgedeeld aan uw gasten. Wij lopen de hapjes rond tijdens het feest en uw gasten krijgen zo alles te proeven van het hele buffet.

Het biedt uw gasten een andere ervaring tijdens uw partij. Uw gasten zijn namelijk niet gebonden aan één zitplaats. Daardoor kunnen zij alle aanwezigen spreken. Zo ervaart iedereen het als een geweldig feest. Let op, een tafel indeling is bij het organiseren van uw event dus niet nodig, u kunt zich richten op de aankleding en hapjes.

Bekijk het hapjesbuffet dat u op aanvraag kunt inzetten als walking dinner.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur aan huis in Berchem

Wilt u het hapjesbuffet van de restaurants bij u in de buurt ook thuis of op kantoor ervaren? Dat kan met Vinilux Catering als uw Italiaanse Traiteur. Van koud buffet tot walking dinner, van pizza tot pasta en van kantoor tot bruiloft. Wij verzorgen de catering op al uw evenementen.

Een catering aan huis in Berchem, wat komt daar bij kijken? Als eerst wilt u weten hoeveel gasten u ongeveer verwacht op uw feest. En wat voor Italiaanse hapjes en gerechten wilt u uw gasten serveren? Culinaire hapjes of friet? Heerlijke pasta gerechten of liever wat fingerfood en losse hapjes? Hier kunt u alle buffetten bekijken die wij u te bieden hebben.

Als u een keuze heeft kunnen maken, bijvoorbeeld het heerlijke Pasta de luxe buffet, dan kunt u geheel vrijblijvend en gratis een catering en traiteur offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Daarbij ontvangt u van ons een passende offerte. Graag vernemen wij of u eventuele allergieën of speciale wensen heeft, hier zullen wij dan uiteraard rekening mee houden.

Wist u dat? In Berchem leveren wij ook heerlijke Italiaanse desserts en een Italiaans kaasplankje bij de catering.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Berchem is een plaats in een district van de Belgische stad Antwerpen. De stad telt meer dan 42.000 inwoners die Berchemnaren genoemd worden. De ring rond Antwerpen en de spoorlijnen 25/27 naar Brussel en 15 naar Lier en Hasselt, verdelen Berchem in diverse wijken. In de Belgische stad zijn er ook een aantal bezienswaardigheden om te aanschouwen waaronder natuurparken. De stad kent drie natuurparken die Berchem mooi groen maakt. Verder kunt u in Berchem ook veel diverse voorstellingen, concerten en kunst bekijken. Ook in Berchem verzorgt Vinilux graag de catering op locatie. Wij denken graag met u mee om er een perfect diner van te maken.

Catering Service

Vinilux Party Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of het gaat om een brunch, vrijdagmiddagborrel, personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander themafeest: Vinilux Party Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Neem gerust een kijkje bij de buffetten en kies uit een breed assortiment van heerlijke Italiaanse buffetten en hapjes.

Catering en Traiteur in België

In elke stad en elk dorp in België zijn er echte Bourgondiërs. Mensen die willen genieten van smaak en dit graag willen delen met hun gasten. Ook bij u in Berchem zijn wij al geweest. Graag leveren wij ook de catering als traiteur bij u aan huis. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als traiteur?

Neem gerust contact op of plaats een vrijblijvende aanvraag voor een heerlijk buffet. Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Vijf voordelen voor het kiezen voor TapasCatering.BE

  1. Altijd bij u in de buurt. Wij leveren in heel België, dus ook bij u in Berchem!
  2. Heerlijke verse Spaanse en mediteraanse ingrediënten. Het enige wat overjarig is, is de heerlijke kaas.
  3. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u helpen een onvergetelijke dag te maken.
  4. Afspraak is Afspraak. Wat u besteld, dat krijgt u ook. Alleen wat extra service, maar dat geven wij er graag bij.
  5. Al meer dan vijf jaar de #1 traiteur in Berchem.

Benieuwd naar wie u al voor gingen? Met meer dan 200 cateringen per jaar hebben we een aardig bestand opgebouwd van trouwe opdrachtgevers. Gaan wij ook met u samenwerken?

Bekijk alle referenties