Uw Traiteur voor Feesten en partijen

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Op zoek naar een traiteur voor uw feesten of partijen?

Vinilux Catering verzorgt met Italiaanse Traiteur uw volledige catering. Als cateraar zijn wij sinds 2002 al bezig, elk jaar met vernieuwende concepten zodat wij u het beste kunnen helpen, op elke locatie, met elke catering. Al meer dan 400 particuliere feesten en + 200 bedrijven in België gingen u voor!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

We hebben allemaal weleens een feest en daar hoort natuurlijk enige voorbereiding bij. Je wilt natuurlijk dat alles op en top geregeld is en dat alle gasten met een tevreden gevoel het feest verlaten. Denk aan de aankleding, entertainment en eten/drinken. Met dat laatste kunnen wij u helpen. Wij bedenken en stellen graag passende gerechten met u samen voor het feest. Wij nemen het graag uit handen zodat u er geen zorgen over hoeft te maken. Met een jarenlange ervaring in het verzorgen van hapjes, gerechten en buffetten bij partijen zorgen wij altijd weer voor een hoge kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen er dus voor dat alle gasten met een volle buik het feest verlaten en dat maakt iedereen blij! Wij zijn graag uw traiteur op locatie en maken uw feest een succes.

Naast borrelhapjes verzorgen wij ook uitgebreide catering met een Italiaans buffet. Wij denken graag met u mee en wij weten zeker dat we er met de samenwerking uit kunnen komen om er een perfect feest van te maken. Voor u en uw collega’s.