Onderdeel van Vinilux Catering

Babyshower traiteur

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Nog niet zo heel lang bestaat de babyshower als vaak gevierd feest.

Het komt steeds vaker voor een babyshower, het is een mijlpaal voor de ouders hun leven met de geboorte dat gaat komen van het kind. Het is een nieuwe stap in hun leven, het ouder worden en de jaren van verstand komen er aan.

Hapjes en drankjes door een traiteur voor uw babyshower

Bij het verzorgen van een babyshower komt aardig wat bij kijken. Kaartjes, uitnodigingen, goodie-bags, locatie en natuurlijk de hapjes en drankjes. De hapjes en drankjes zijn een belangrijk onderdeel van een succesvolle partij. Als het eten en drinken goed is geweest, dan is het hele feest vaak een succes! Wij zijn de traiteur die u graag helpt bij het samenstellen van de catering. Neem als voorbeeld een kijkje bij onze borrelhapjes en anti pasti. De perfecte hapjes voor bij een babyshowers.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

De uitnodigingen en de bedankjes

Bij een babyshower komen de gasten vaak met mooie cadeaus en die wil je natuurlijk bedanken. Daarom zijn de uitnodigingen en bedankjes een belangrijk aspect van de babyshower. De babyshower is het eerste wat zij zien van het feest en het bedankje is het laatste wat zij zien van het feest. Make it a great one!

Babyshower met Italiaanse borrelhapjes Antipasti

Ideaal geschikt voor uw Babyshower partij te verrijken. U kunt een keuze maken uit een selectie van onze Italiaanse borrelhapjes. Ze worden op Italiaans handgemaakt aardewerk geserveerd indien gewenst.

Bekijk hier de borrelhapjes voor het babyshower.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Bij een babyshower komt er erg veel bij kijken, het is namelijk een belangrijk moment in de ouders’ hun leven. Een feest voordat het kind geboren is en om het kind te verwelkomen met allemaal leuke cadeaus van de gasten. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika en is sinds kort ook een hele happening in Nederland en België. Ouders willen graag een leuk feest geven voor dichte familie, vrienden en kennissen om hen de aankondiging van het kind te laten meemaken. Op zo’n babyshower kan het soms uitlopen tot in de late uurtjes en wij zijn er om de buikjes te vullen van alle gasten. Om hen te bedanken voor het komen kunnen wij de catering verzorgen met hapjes, gerechten en buffetten. Met jarenlange ervaring in het leveren van catering met hoge kwaliteit hebben wij inmiddels een groot achterban met tevreden opdrachtgevers gecreëerd. Wij hopen ook u tevreden te maken!

U kunt kiezen om verschillende borrelhapjes te serveren op uw babyshower. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties