Brunch Traiteur

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw brunch

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Brunch Organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele brunch organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw brunch ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een brunch organiseren wil je natuurlijk aanpakken en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Brunch traiteur op uw evenement

Een brunch organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden je vrienden of familie leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een brunch organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw brunch event, eten is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren? Wij bieden u een speciaal samengesteld brunchbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

De brunch is een moment op de dag om met uw familie bijeen te komen en te genieten van al het lekkers dat op tafel ligt. Iedereen heeft het druk met zijn dagtaken, daarom is het belangrijk om de dag goed en positief te beginnen. Er is altijd wel gelegenheid om gezellig te gaan eten en wij verzorgen niet zomaar een brunch, maar een Italiaanse brunch met keuze uit verschillende gerechten uit ons assortiment. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering voor op diverse soorten feesten leveren wij telkens weer van hoge kwaliteit. In samenwerking met u, kunnen wij een heerlijke brunch op tafel klaarzetten. Brunch is altijd een goed idee!

We kunnen de brunch voorzien van (borrel)hapjes of een uitgebreide catering met een Italiaans buffet. U zegt het maar en wij regelen het!

 

Bekijk alle referenties