Onderdeel van Vinilux Catering

Catering Gentse Feesten

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw Gentse Feest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Gentse Feesten organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele Gentse Feest te organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie in Gent u uw feest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een Gentse Feest organiseer je voor je vrienden en familie en daarom denken wij graag met je mee voor een geslaagd event!
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Kerkwijk
  • Malem
  • Sint-Pieters-Aaigem
  • Wondelgem
  • Ledeberg
  • Merelbeke
  • Gentbrugge
  • Destelbergen
  • Patershol

Traiteur op uw Gentse Feest

Een Gents Feest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een feest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw event in Gent, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld Gentse Feestenbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

De Gentse Feesten staan gelijk aan 10 dagen lang feesten in de hele binnenstad van Gent. De Gentse Feesten behoren tot de grootste volksfeesten van heel Europa. We houden allemaal wel van een feestje, en al helemaal van een 10-daagse feest! Op een Gents Feest hoort er natuurlijk ook lekker eten, want we kunnen niet feesten op een lege maag. Met het eten willen wij graag helpen, wij verzorgen namelijk de lekkerste hapjes, gerechten of buffetten op locatie. Met een jarenlange ervaring in de evenementen zijn wij perfect om op het Gents Feest eten te serveren aan de gasten. Wij verzorgen graag de catering en hebben inmiddels een groot bestand met tevreden opdrachtgevers door de hoge kwaliteit catering dat wij kunnen bieden. Wij maken graag uw Gentse Feest compleet.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw Gentse Feesten. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties