Onderdeel van Vinilux Catering

Catering Kerstborrel

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw kerstborrel

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Kerstborrel organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele kerstborrel te organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw kerstborrel ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een borrel rond kerst organiseer je maar één keer per jaar en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Catering op uw kerstborrel

Een kerstborrel organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een kerstborrel organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw kerstevent, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld kerstborrelbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Een kerstborrel is altijd gezellig om te ervaren met de familie, vrienden en kennissen. Met kerst is het belangrijk dat je de momenten koestert en weet dat deze momenten voor altijd in je gedachte blijven. Een moment in het jaar om liefde te verspreiden. En we weten allemaal dat liefde ook door de maag gaat… Wij verzorgen met plezier de catering op locatie. Maak al je gasten blij met de kerstborrel met heerlijke borrelhapjes of gewoon hele gerechten. Je kunt een kerstborrel op locatie doen of gewoon bij je thuis, wij zijn bereid om te komen waar het moet met onze heerlijke catering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het bieden van hapjes, gerechten en buffetten hebben wij aardig wat tevreden opdrachtgevers voor ons gewonnen. Wij zullen ervoor zorgen dat ook jij, tevreden bent!

U heeft de keuze om verschillende borrelhapjes te serveren op uw kerstborrel. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties