Onderdeel van Vinilux Catering

Catering Tuinfeest

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw tuinfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tuinfeest Organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele tuinfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw tuinfeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een tuinfeest organiseer je maar zelden en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Tuinfeest catering op uw evenement

Een tuinfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een tuinfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw event in de tuin, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld tuinfeestbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Een tuinfeest is altijd erg leuk om te organiseren, je kan er verschillende kanten mee opgaan. Mocht het mooi weer zijn, is het leuk om er ook echt lekker van te genieten. Als het koud is, is er altijd een optie om een tent op te zetten met opwarmers. Een goed georganiseerde tuinfeest blijft voor een lange tijd in gedachte. Want wie houdt er nou een tuinfeest? Dat wordt bijna niet meer gedaan tegenwoordig. Daarom is het leuk om een keer iets anders te doen. Bij een tuinfeest hoort dan ook eten en wij zijn heel goed in het verzorgen van de catering. Met langer dan 9 jaar ervaring in het leveren van heerlijke hapjes, gerechten en buffetten weten wij keer op keer hoge kwaliteit te leveren bij elk evenement. Wij zijn graag uw cateraar op het tuinfeest.

U kunt kiezen om verschillende borrelhapjes te serveren op uw communiefeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties