Partyservice

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw partyservice

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Feest organiseren

Wij als ervaren partyservice verlener helpen u graag met het hele event te organiseren met betrekking tot de partyservice. Op wat voor locatie u uw feest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een feest organiseer je voor je vrienden of collega’s en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Traiteur op uw evenement

Een feest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een feestje organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld partyservicebuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Feesten is altijd een goed idee, wat wel altijd veel energie en moeite vergt gepaard met erg veel tijd dat wordt ingenomen van je vrije tijd. Elk feest moet natuurlijk goed georganiseerd zijn om in de gedachten te blijven van de gasten die zijn geweest. Want dat is natuurlijk wat je wilt, niet vergeten worden. Naast de aankleding/versiering en meer voorbereidend werk is het belangrijk dat het eten goed is. Daar zijn wij voor om het in te vullen. Met meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van heerlijke hapjes, gerechten en buffetten bij feesten weten wij telkens weer hoge kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers. Wij zijn graag uw traiteur op locatie en maken uw feest ook graag compleet.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw party. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties