Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Bedrijfsfeest

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw bedrijfsfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Bedrijfsfeest organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele bedrijfsfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw bedrijfsfeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een bedrijfsfeest organiseer je voor je collega’s en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Bedrijfsfeest traiteur op uw evenement

Een bedrijfsfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een bedrijfsfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw bedrijfsuitje, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld bedrijsfeestbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Een bedrijfsfeest is een evenement waar iedereen op het werk altijd weken van te voren al naar uitkijkt. Daarom moet de organisatie van het evenement goed en zorgvuldig te werk gaan. Het is belangrijk dat alles goed geregeld is zodat al jouw collega’s en managers en directeuren tevreden zijn over het werk dat je hebt verricht. Er is dan vaak ook een zaal nodig en vooral catering zal ook nodig zijn voor het bedrijfsfeest. Gelukkig zijn wij er om u daarbij te helpen. Wij verzorgen graag de overheerlijke hapjes, gerechten en/of het buffet op uw evenement. Met jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij hoge kwaliteit bieden. Wij zijn daarom graag uw traiteur en maken het feest helemaal compleet.

U kunt kiezen om uiteenlopende borrelhapjes te serveren op uw bedrijfsfeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw evenement ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties