Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Bruiloft

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw bruiloft

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Bruiloft Organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele bruiloft organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw bruiloft ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een bruiloft organiseer je maar een keer en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Bruiloft traiteur op uw evenement

Een bruiloft organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een bruiloft organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw bruiloft event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld bruiloft buffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Een belangrijk moment in ieders leven: de bruiloft! Op zo’n moment als deze is alles natuurlijk tip top geregeld en daarbij behoort ook het eten en drinken. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk het eten is op een bruiloft, de gasten moeten meer dan tevreden zijn met het eten dat geserveerd wordt. Daarom zijn wij er voor u én uw gasten. Met meer dan 10 jaar ervaring verzorgen wij de catering van hoge kwaliteit op verschillende evenementen en locaties. Wij zijn de traiteur in Italiaans eten binnen België en willen ook u graag van dienst zijn. Van (borrel)hapjes tot een uitgebreide Italiaans buffet, het kan allemaal! Naast het eten kunnen wij u tevens voorzien in drinken gedurende het evenement. Neem gerust een kijkje rond en bij verdere vragen, neem dan ook contact met ons op.

 

Bekijk alle referenties