Onderdeel van Vinilux Catering

Catering en Traiteur Communiefeest

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw communiefeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Communiefeest Organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele communiefeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw communiefeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een communiefeest organiseer je maar een keer en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

Communiefeest traiteur op uw evenement

Een communiefeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een communiefeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw communie event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld communie buffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Italiaanse traiteur voor particulier en zakelijk!

De eerste en plechtige communie zijn belangrijke dagen in het leven van uw kinderen. Het is dan ook belangrijk dat alles goed geregeld is zodat u en uw kinderen zonder zorgen van deze speciale dag kunnen genieten. De organisatie van het communiefeest vraagt natuurlijk enige voorbereiding. U kunt ervoor kiezen om met de hele familie op restaurant te gaan maar vele mensen verkiezen toch het feest thuis of in een feestzaal te vieren. Als dat het geval is moet er eventueel een zaal geregeld en catering gezocht worden. Gelukkig zijn wij er om dat voor u in te vullen. Met meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van heerlijke hapjes, gerechten en buffetten bij communiefeesten weten wij telkens weer hoge kwaliteit te bieden aan onze opdrachtgevers. Wij zijn graag uw traiteur op locatie om uw communiefeest compleet te maken.

U kunt kiezen om verschillende borrelhapjes te serveren op uw communiefeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties