Onderdeel van Vinilux Catering

Catering en Traiteur Doopfeest

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw doopfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Doopfeest organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele doopfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw doopfeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een doopfeest organiseer je maar één keer voor het pasgeboren kindje en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Doopfeest traiteur op uw evenement

Een doopfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een doopfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens de dag van de doping, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld doopfeest buffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Het doopfeest is een welkomstritueel voor uw kind in deze wereld. Er zijn verschillende redenen om uw kindje te dopen en ze hechten allemaal sentimentele waarde toe. Het is een positieve gebeurtenis in het leven en dat moet uiteraard gevierd worden. Hoe anders dan met een heerlijke Italiaanse buffet of (borrel)hapjes na het doopsel? Mocht u catering nodig hebben, kijk dan niet verder want wij zijn de match die bij u past. We denken graag met u mee en bespreken al onze ideeën met u voordat we aan de slag gaan met het menu. Wij zijn al jarenlang bekend als een goede Italiaanse traiteur en die woorden maken wij graag waar.

Naast het uitgebreide Italiaanse buffet en de hapjes kunnen wij u ook voorzien van drinken. Genoeg keuze voor u op tafel om uit te kiezen. Voor verdere informatie en/of vragen, neem gerust contact met ons op.

 

Bekijk alle referenties