Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Events

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw events

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Events organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele event te organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw event ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een event is namelijk niet compleet zonder een compleet verzorgde eventcatering!
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Events traiteur op uw evenement

Een event organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een event organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld eventbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Bij een event is het altijd belangrijk dat alles goed tot in de puntjes is geregeld en dat is niet niets. We weten maar al te goed dat het een hele klus is om een goed event neer te zetten. Daarbij zijn gasten van hoge prioriteit en die maken we blij met, natuurlijk, eten! Het is van groot belang dat we voorbereidingen treffen en wij alles in samenwerking met u bespreken. Verder hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de catering want dat regelen wij. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van catering van hoge kwaliteit, zijn wij de match voor u.

Wij hebben een assortiment van uitgebreide Italiaanse catering, gerechten en/of (borrel)hapjes ter beschikking. Indien nodig kunnen wij uw event ook van drinken voorzien.

 

Bekijk alle referenties