Traiteur Housewarming

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw housewarming

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Housewarming organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele housewarming party organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw housewarming ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een housewarming organiseer je maar zelden en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Housewarming traiteur op uw evenement

Een housewarming party organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een housewarming organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw housewarming event, is een belangrijk onderwerp om goed op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld housewarming partybuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

We houden ervan om gebeurtenissen te vieren, dus ook de housewarming party van jou! Je eigen nieuwe huis inwijden met een stel vrienden, familie en bekenden geeft altijd een blij gevoel. Je hebt dan ook genoeg aan je hoofd, dus willen wij graag wat ontnemen namelijk, de catering. Op deze vrolijke dag moet natuurlijk worden gezorgd voor heerlijke gerechten en/of (borrel)hapjes voor u en uw gasten. Met meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van catering aan huis van hoge kwaliteit, kunnen wij uw housewarming een boost geven! Wij maken graag deze dag compleet om een uitgebreide Italiaanse catering aan huis en/of (borrel)hapjes te verzorgen. Indien nodig kunnen wij jouw housewarming ook van drinken voorzien.

 

Bekijk alle referenties