Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Pasen

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste traiteur voor uw Paasfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Paasfeest organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het uw Paasfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw Paafeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten tijdens Pasen! Een evenement zoals deze organiseer je maar één keer en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Catering op locatie tijdens Pasen

Een Paasfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een paasfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens Pasen, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld Pasen buffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Pasen, het belangrijkste liturgische feest. Het paasfeest zit vol vreugde en liefde wat altijd wel te zien is bij de mensen die het paasfeest vieren. Je kan het zo groot en over de top organiseren als je wil, maar er is altijd eten nodig. Want wie houdt nou een feest voor gasten met lege buiken? Wij zorgen er graag voor dat uw paasfeest een succes wordt en er nog lang over nagepraat wordt binnen de kringen. Daarom zijn wij er, wij verzorgen heerlijke hapjes, gerechten en buffetten voor een kleine en/of grote gezelschap. Een paasfeest vraagt enige voorbereiding en met ons, zul je je niet druk hoeven te maken over het eten. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering weten wij altijd hoge kwaliteit te leveren bij onze opdrachtgevers. Wij zijn graag uw traiteur op het paasfeest.

U kunt kiezen om verschillende borrelhapjes te serveren op uw paasfeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties