Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Personeelsfeest

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw personeelsfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Personeelsfeest organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele personeelsfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw personeelsfeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een personeelsfeest organiseer je voor je collega’s en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Personeelsfeest traiteur op uw evenement

Een personeelsfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een personeelsfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw teamuitje, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld personeelsfeestbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Het personeelsfeest is altijd een leuk en gezellig moment op het werk. Alle collega’s kijken er naar uit en degene die het organiseert kan groots uitpakken en de positie als favoriet innemen bij de managers. Zo’n personeelsfeest vraagt natuurlijk wel veel voorbereiding of het nou een groot evenement is of klein. Het is altijd van belang om het feest tot in de puntjes te organiseren. Wij kunnen u helpen met de catering voor het evenement. Met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van heerlijke hapjes, gerechten en buffetten bij feesten weten wij keer op keer weer hoge kwaliteit te bieden aan al onze opdrachtgevers. Wij maken graag uw evenement compleet met de beste catering.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw personeelsfeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een bijpassend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties