Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur VrijMiBo

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw vrijdagmiddagborrel

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Borrel voor op de vrijdagmiddag organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele vrijdagmiddagborrel organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw VrijMiBo ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een VrijMiBo organiseer je maar een keer en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

VrijMiBo traiteur op uw evenement

Een vrijdagmiddagborrel organiseren: hoe begin je daaraan? Hoe start je het begin van het weekend met een spektakel? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een borrel op vrijdagmiddag organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw VrijMiBo event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld VrijMiBo buffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Het starten van je weekend met VrijMiBo is altijd een goed begin! We sluiten de werkweek daarom graag af met wat gezelligs en met veel vrolijkheid. Daarom is VrijMiBo het goede antwoord en dat vraagt natuurlijk naar een goed georganiseerde borrel. Wij staan voor u klaar om een VrijMiBo te organiseren van kwaliteit met de lekkerste Italiaanse borrelhapjes. U hoeft zich geen zorgen te maken over het eten en/of drinken, laat dat maar aan ons over. Er is voor ieder wat wils te verkrijgen met keuze uit diverse soorten borrelhapjes. Met meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van (borrel)hapjes, gerechten en buffetten bij feesten zorgen wij altijd weer voor hoge kwaliteit en dat zal niet veranderen. Één ding is zeker, niemand gaat met een lege buik naar huis! Wij zijn daarom graag uw traiteur om de VrijMiBo een succes te maken.

Naast borrelhapjes verzorgen wij ook uitgebreide catering met een Italiaans buffet. Wij denken graag met u mee en wij weten zeker dat we er met de samenwerking uit kunnen komen om er een perfect VrijMiBo van te maken. Voor u en uw collega’s.

 

Bekijk alle referenties