Traiteur

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste traiteur voor uw evenement

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij als traiteur de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Een geslaagd event organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele evenement te organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw feest of borrel ook organiseert, wij zorgen dat er op het event heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een event organiseer je voor je vrienden of collega’s en daarom wil je natuurlijk als tot in puntjes goed voorbereid hebben. Wij denken graag met u mee voor een geslaagd evenement.

Wij hebben al traiteur verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Traiteur op uw evenement

Een feest met traiteur organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een feest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld traiteurbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw evenement

Een traiteur komt graag bij u op locatie de catering verzorgen. Wij zijn er voor elk evenement wat u maar kunt bedenken, babyshowers, bruiloften, jubileumfeesten, kerstfeesten, VrijMiBo’s en nog veel meer diverse evenementen. Wij helpen u graag om het evenement een succes te maken met heerlijk eten dat de gasten voorgeschoteld krijgen. Wij bespreken altijd met u wat het beste past bij het evenement en natuurlijk wat u zelf graag zou willen op het feest. We hebben een uitgebreid assortiment met keuze uit verschillende hapjes, gerechten en buffetten. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering op locatie weten wij elke keer weer hoge kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. Wij zijn graag uw traiteur op locatie om uw evenement een succes te maken.

U kunt kiezen om verschillende borrelhapjes te serveren op uw evenement. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Italiaans buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties