Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Genk

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Een zalige catering bij u op locatie? Wij als dé Italiaanse Traiteur van België verzorgen graag de beste hapjes bij u aan huis of kantoor in Genk. Een catering aan huis, van koud (hapjes) buffet tot walking dinner. Wij zijn de traiteur aan huis en kantoor.
Bekijk de 5 voordelen van Italiaanse Traiteur.be

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Walking dinner Genk

Een walking dinner voor uw gasten in Genk? Een walking dinner is een steeds meer voorkomende vorm van catering. Als traiteur bieden wij u graag de mogelijkheid om uw buffet te presenteren als walking dinner. Het is een originele en sociale aangelegenheid. Het biedt uw gasten een andere ervaring tijdens uw partij.
Een walking dinner is een andere vorm dan een buffet. Een buffet staat klaar op 1 vaste locatie, vaak aan de randen of in het midden van een evenementen locatie. Met een walking dinner wordt het buffet als het ware uitgedeeld aan uw gasten. Wij lopen de hapjes rond tijdens het feest en uw gasten krijgen zo alles te proeven van het hele buffet. Een leuke bijkomstigheid is dat gasten tijdens een walking dinner meer mensen kunnen spreken.
Zo ervaart iedereen het als een geweldig feest.
Let op, een tafel indeling is bij het organiseren van uw event dus niet nodig, u kunt zich richten op de aankleding en hapjes. Bekijk ons hapjesbuffet wat u op aanvraag kunt inzetten als walking dinner.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur aan huis in Genk

Wilt u het hapjesbuffet van de restaurants bij u in de buurt ook thuis hebben of op kantoor? Dat kan met ons als Italiaanse Traiteur. Van koud buffet tot walking dinner, van pizza tot pasta en van kantoor tot bruiloft.
Een catering aan huis in Genk, wat komt daar bij kijken?
Als eerst wilt u weten hoeveel gasten u ongeveer verwacht op uw feest. En wat wilt u deze lieve mensen an hapjes bieden? Culinaire hapjes of friet? Heerlijke pasta gerechten of liever wat fingerfood en losse hapjes? Hier kunt u alle buffetten bekijken die wij u te bieden hebben.
Als u een keuze heeft kunnen maken, bijvoorbeeld het over heerlijke Pasta de luxe buffet dan kunt u geheel vrijblijvend en gratis een catering en traiteur offerte aanvragen. Mochten wij dan nog vragen hebben over uw gegevens, dan nemen wij conact met u op, anders ontvangt u van ons binnen enkele dagen een passende offerte.

Wist u dat?
In Genk leveren wij ook heerlijke Italiaanse dessers en een Italiaans kaasplankje bij de catering..

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Service

Vilux Party Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest is: Vinilux Party Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Neem gerust een kijkje bij de buffetten en kies uit een breed assortiment van heerlijke Italiaanse buffetten en hapjes.

Catering en Traiteur in België

In elke stad en elk dorp in België zijn er echte Bourgondiërs. Mensen die willen genieten van smaak en dit graag willen delen met hun gasten. Ook bij u in Genk zijn wij al geweest. Graag leveren wij ook de catering als traiteur aan huis bij u.
Onderaan de pagina vindy u een lijst van locaties waar wij regelmatig een catering mogen uitleveren.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als traiteur?
Neem gerust contact op of plaats een vrijblijvende aanvraag voor een heerlijk buffet.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Vijf voordelen voor het kiezen voor ItaliaanseTraiteur.BE

1. Altijd bij u in de buurt. Wij leveren in heel België, dus ook bij u in !
2. Heerlijke verse Italiaanse ingrediënten. Het enige wat overjarig is, is de heerlijke Italiaanse kaas.
3. 15 jaar ervaring. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u helpen het beste event te maken.
4. Afspraak is Afspraak. Wat u besteld, dat krijgt u ook. Alleen wat extra service, maar dat geven we graag er bij.
5. Al meer de 5 jaar de #1 traiteur in

Benieuwd naar wie u al voor gingen? Met meer dan 200 cateringen per jaar hebben we een aardig bestand opgebouwd van trouwe opdrachtgevers. Gaan we ook met u samen werken?

Bekijk alle referenties