Onderdeel van Vinilux Catering

Lentefeest traiteur

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Nog niet zo heel lang bestaat het lentefeest als vaak gevierd feest.

Het komt steeds vaker voor een lentefeest, op reguliere scholen maar ook op de katholieke scholen. Vaak kiezen de ouders al snel voor beide opties. Voor een communiefeest en voor een lentefeest. Het is een mijlpaal voor de kinderen in hun leven. Het is een grote stap in hun leven, het wijs worden en de jaren van verstand komen er aan. Het verschil tussen een lente feest en een communiefeest zit hem in de geloofsovertuiging.

Bekijk de Buffetten

Hapjes en drankjes door een traiteur voor uw lentefeest

Bij het verzorgen van een lentefeest komt aardig wat bij kijken. Kaartjes, uitnodigingen, give-aways, locatie en natuurlijk de hapjes en drankjes. De hapjes en drankjes zijn een belangrijk onderdeel van een succesvolle partij. Als het eten en drinken goed is geweest, dan is het hele feest vaak een succes! Wij zijn de traiteur die u graag helpt bij het samenstellen van de catering. Neem als voorbeeld een kijkje bij onze borrelhapjes en anti pasti. De perfecte hapjes voor bij een lentefeest.

 

 

De uitnodigingen en de bedankjes

Het verschil tussen een communiefeest en een lentefeest zit ‘m niet alleen in de ceremonie, maar ook in heel wat kleine dingen. In beide gevallen staat het feestvarken gewoonlijk te stralen op de uitnodigingen en de bedankjes, maar in het geval van een communie worden er soms ook christelijke symbolen zoals een wijnkelk of kruisje op de kaartjes gedrukt.

Bekijk de Buffetten
 

Lentefeest met Italiaanse borrelhapjes Antipasti

Ideaal geschikt voor uw lentefeest of om uw communie partij te verrijken. U kunt een keuze maken uit een selectie van onze Italiaanse borrelhapjes. Ze worden op Italiaans handgemaakt aardewerk geserveerd indien gewenst.

Bekijk hier de borrelhapjes voor het lentefeest.

 

Bekijk de Buffetten

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan