Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Wilt u het jaar goed beginnen of gezellig met familie kerst vieren met een smakelijk Italiaanse buffet? Kies dan voor de Nieuwjaarsborrel/Nieuwjaarsreceptie of een Kerstdiner/Kerstborrel van Italiaansetraiteur.be. Italiaanse Traiteur heeft een heerlijke borrel voor u samengesteld, speciaal voor de nieuwjaarsvieringen en kerstvieringen! De Italiaanse Traiteur Nieuwjaarsborrel. Wenst u er een fles Champgne of heerlijke Cava bij? Wij regelen het voor u.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur voor uw Nieuwjaarsreceptie, bezorgt in heel België!

Vinilux is een cateraar die in heel België een catering kan verzorgen. Dit al meer dan 12 jaar. Naast de catering door het jaar heen voor uw bedrijfsfeest of evenement (of bij een particulier thuis) verzorgt Italiaanse Traiteur van Vinilux graag de Nieuwjaarsreceptie of Nieuwjaarsborrel voor u. Wat denkt u van heerlijke borrelhapjes als Italiaanse olijven, Buffalo mozzarella of Rivierkreeftjes met zontomaat en oregano

Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen. Tip voor de nieuwjaarsborrel: Spaanse CAVA! Bekijk hier alle borrelhapjes voor de nieuwjaarsreceptie. U kunt het zelf samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een heerlijke Nieuwjaarsborrel van!