Onderdeel van Vinilux Catering

Traiteur Leuven

#1 Traiteur in België
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Op zoek naar een traiteur in Leuven?

U heeft ons gevonden. Altijd de beste Italiaanse hapjes in de buurt. Wij komen voor u langs op elke gewenste locatie in Leuven. Traiteur Vinilux zorgt voor de lekkerste Italiaanse gerechten op uw bedrijfsfeest of een ander gezellig event in Leuven! Dus wilt u uw collega’s verrassen, kies dan voor een overheerlijke Italiaans buffet bij het feest van uw bedrijf.

Wij zijn in staat om voor elk gewenst feest de verzorging van de maaltijden, traiteur en event tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest is: Vinilux Party Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Kijk op de buffettenpagina en kies uit een breed assortiment van heerlijke Italiaanse buffetten en hapjes.

Vinilux Catering verzorgt al uw cateringopdrachten in Leuven en daar omheen. Op onze website vindt u een lekker assortiment van Italiaanse hapjes, Italiaanse buffetten, Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur in Leuven

Leuven (Frans: Louvain, Duits: Löwen) is een stad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is de centraal gelegen hoofdstad van deze provincie en tevens de hoofdplaats van het bestuurlijke en gerechtelijke arrondissement Leuven. Leuven heeft een oppervlakte van 5663 ha, telt ruim 101.000 inwoners (2013) en ligt aan de Dijle. Leuven is onder meer bekend als de vestigingsplaats van de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit in de Lage Landen, de multinational Anheuser-Busch InBev (historisch Brouwerij Artois, naderhand ook nog Interbrew en InBev geheten), de Boerenbond en het universitair ziekenhuis Gasthuisberg.

Vanwege de eeuwenlange aanwezigheid van zowel de brouwerij Artois als het studentenleven wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen/België genoemd. Vinilux Catering gaat steeds meer bekend worden in Leuven en omgeving , we hebben altijd veel in Gent,Antwerpen,Brussel gewerkt maar we gaan net ze graag de kanten op van leuven, een streek die ons zeer aanspreekt door de gemoedelijkheid en de mooie natuur. Ook voor Internationale bedrijven is Leuven een stad met ontelbare mogelijkheden vooral om de goede ligging op een drielanden punt. Wij hebben al verschillende opdrachten in Leuven kunnen verzorgen voor :

 • Luminere Leuven
 • MaesLeuven
 • Verschillende particulieren feesten

Catering Party service voor onder andere

 • Bruiloft
 • Receptie
 • Bedrijfsfeest
 • Tuinfeest
 • Uitvaart
 • Verjaardag
 • Housewarming
 • Afstuderen
 • Kerst
 • Opening

Ook in Leuven zijn wij uw Italiaanse Traiteur!

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring in België en is startend in de omgeving van Leuven. Wij verzorgen voor diverse grote en kleine bedrijven de catering. En menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet. Heeft u wel zin in echte lekkere antipasti hapjes of een lekker Italiaans Buffetl, bestel ons dan weet u dat u goed zit. Vinilux Catering wil graag de mensen van Leuven overtuigen van de kwaliteit van de gerechten en zijn willen daarom graag u van dienst zijn om zo meer naamsbekendheid te verkrijgen.

Bekijk alle referenties